Katharina klinkt!

Wanneer

  • zaterdag 23 september 2023 tot zondag 24 september 2023

Locatie

Pachthof Stroykens
Merenstraat 19 , 3080 Tervuren
De Koninklijke Harmonie Sint Katharina Duisburg bestaat dit jaar maar liefst 150 jaar. Reden genoeg dus voor een groot feest. En daar hadden we jou graag bijgehad. Blokkeer alvast het weekend van 23 en 24 september in de agenda en leg je feesthoed al maar klaar.

Waaraan mag iedereen zich verwachten?

Kom op zaterdag naar onze Duisburgse Proms. Onze dirigent en muzikanten hebben voor jullie een avond klaargestoomd vol prachtige muziek met als kers op de taart een gastoptreden van Udo samen met onze harmonie. Voor de gelegenheid toveren we Pachthof Stroykens om tot een plaatselijk Sportpaleis. Afsluiten doen we met een knal…zeg maar een geweldig bal met Radio Boenk Erop!
Een avond die je zeker niet wilt missen!

Praktisch
Deuren: 19.30 u.
Start concert 20 u.

Zondag staat volledig in het teken van gezellig samenzijn met het gezin, familie en vrienden.
Geen zin in eten maken op een zondagmiddag? Wij hebben de ideale oplossing: een lekkere BBQ met toffe muziek opgeluisterd door fanfare Jour de Fête om ons allemaal in de juiste feestsfeer te brengen.
In de namiddag en de avond trakteren we iedereen op een gevuld programma van show, dans en optredens. Ook voor de kinderen plezier verzekerd met springkastelen, verschillende spelletjes, grime en een ballonnenclown!

Praktisch
Start: 11.30 u.
Optredens:
14 u.: Goochelshow
15 u.: Kinderdisco D-Dance
17 u.: Yves Segers
18 u.: Crystal Moon
20 u.: CavaOke

Organisatie

Koninklijke Harmonie Sint-Katharina Duisburg