Eindejaar in Tervuren

De gezelligste periode van het jaar komt eraan. Tijd dus om de kerstversiering boven te halen. Dat gebeurt ook in de straten van Tervuren. Mooie verlichting, dennengroen en aantrekkelijke etalages roepen een feestelijke sfeer op.

De handelaars zetten hun beste beentje voor met de organisatie van de traditionele eindejaarstombola. Waag je kans bij ruim 70 handelaars en win tot 16.000 euro aan waardebonnen. Je herkent de deelnemende winkels aan de affiche, een grote sneeuwvlok en een kerstboom met verlichting voor de deur. Veel winkels pakken ook uit met voordeelacties. Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Scoor dan met een Tervuurse geschenkbon onder de kerstboom die inruilbaar is bij een 60-tal Tervuurse handelaars. De bonnen hebben een waarde van 5, 10, 20 of 50 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van het vrijetijdscentrum.

Van vrijdag 13 tot zondag 15 december vindt op het marktplein de eerste editie van Wintervuren plaats. Na de succesvolle Groote Stoet in Vossem tijdens de zomer, pakt TervurenFeest! nu uit met een gezellig winterdorp.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december komt de Kerstman naar Tervuren. Op de vrijdagmarkt en bij de handelaars wenst hij iedereen een vrolijk kerstfeest.

Op zondag 5 januari tenslotte organiseert het gemeentebestuur een nieuwjaarsreceptie. Iedereen is welkom op het Warandeplein van 11 tot 13 uur. Onder de luifel van gemeentehuis De Zevenster staan heerlijke hapjes en feestelijke drankjes klaar.