Eindejaarsshoppen doe je in Tervuren

De eindejaarsdagen komen eraan. Tijd dus om de versiering boven te halen. Dat gebeurt ook in de straten van Tervuren en op de dorpspleinen van Duisburg, Vossem en Moorsel. Dit jaar start alles nog vroeger om de handelaars, vrije beroepers en lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. Lees er hieronder alles over en bekijk ook onze promotiefilm!

De coronacrisis is voor de lokale ondernemingen een ongeziene en moeilijke situatie. De voorbije maanden heeft de raad voor lokale economie samen met de gemeente diverse acties opgezet om hen zoveel mogelijk te ondersteunen. Ook tijdens de belangrijke eindejaarsperiode zullen zij extra in de kijker staan.

Neem deel aan de gratis tombola
Sfeervolle verlichting maakt de handelscentra en pleinen gezelliger dan ooit. De handelaars zetten hun beste beentje voor met de organisatie van de eindejaarstombola. Waag je kans bij de deelnemende handelaars en win tot 16.000 euro aan Tervuurse geschenkbonnen. Je herkent de deelnemende winkels ook aan de affiche en een verlichte kerstboom aan deur of etalage. Veel winkels en horecazaken pakken dit jaar ook uit met voordeelacties en diverse vrije beroepers bieden met veel zin hun beste diensten aan.

Tervuurse geschenkbon
Al op zoek naar een origineel cadeau? Scoor met de Tervuurse geschenkbon die inruilbaar is bij heel wat Tervuurse handelaars. De bonnen hebben een waarde van 5, 10, 20 of 50 euro. Ze zijn verkrijgbaar aan de balie van het vrijetijdscentrum of via www.visittervuren.be/webshop (Geschenkbon). Ben je zelf ondernemer en wil je je personeel  bedanken? Bied hen dit jaar een Tervuurse geschenkbon aan. Daar wordt iedereen beter van.

Steun onze handelaars
Het was een zeer moeilijk jaar voor onze horecazaken die onlangs voor een tweede keer de deuren moesten sluiten. Heel wat zaken bleven gelukkig niet bij de pakken zitten. en bieden afhaalgerechten aan die in sommige gevallen ook thuis kunnen worden bezorgd. Maak er gebruik van en steun zo onze horecazaken. Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vind je op www.visittervuren.be/takeaway. Ook heel wat handelszaken werden beperkt in hun mogelijkheden. Steek hen een hart onder de riem en koop je eindejaarsgeschenken bij een Tervuurse handelaar.  Het online aanbod kan je ontdekken op www.visittervuren.be/onlineshoppen.

Affiche eindejaarsactie 2020