Winkelen met de Kerstman

Volg de Kerstman en winkel in Tervuren

Koop in Tervuren

Je geliefden verrassen met leuke cadeautjes? Een overheerlijk kerstmenu op tafel zetten? Je vindt al wat je nodig hebt in Tervuren. Veel winkels pakken uit met voordeelacties. En wat is leuker dan shoppen tussen mooi versierde kerstbomen en fonkelende lichtjes? Op zaterdag 23 december zorgt de Kerstman voor extra sfeer. Breng ook een bezoekje aan de kerstchalets op het marktplein (vanaf 7 december). Je kan er terecht voor drankjes, snacks en gezelligheid.

Waag je kans met de winkeltombola

Winkel in groot-Tervuren en doe mee met de grote eindejaarstombola. Ongeveer 60 winkels doen mee. Je kan aankoopbonnen met een waarde van 5 euro winnen. Je herkent de deelnemende winkels aan de affiche, de grote rode kerststrik en een kerstboom met verlichting voor de deur.

Scoor met een Tervuurse geschenkbon

Soms weet je perfect wat iemand graag wil, maar laat je de keuze toch liever aan de persoon zelf over. Dan is een Tervuurse geschenkbon de ideale oplossing. De bon heeft een waarde van 5, 10, 20 of 50 euro en kan bij 50 handelaars worden ingeruild. Hij is te verkrijgen in vrijetijdscentrum De Warandepoort aan de balie.

  • Een organisatie van het gemeentebestuur i.s.m. de Raad voor Lokale Economie
  • Info: tel. 02 766 53 41 of rle@tervuren.be