Sociale Kerstmarkt

De feestperiode staat voor de deur. Haal je kerstmuts van de zolder en kom je alvast opwarmen op de Sociale Kerstmarkt. Het wordt weer supergezellig op 15 december op het marktplein. Meer dan 35 verenigingen stellen er hun sociaal project voor en bieden een gevarieerd gamma van eindejaarsproducten. Van handgemaakte hebbedingen, kerstversiering of kaarsen tot wenskaarten, planten, boeken of siervoorwerpen. De opbrengsten gaan integraal naar de projecten van de standhouders.

Uiteraard wordt er ook de innerlijke mens gedacht. Blijf gerust plakken bij een van de eet- en drankstandjes. Er is lekkere glühwein, warme chocolademelk, maar ook koffie, jenever of soep. Hotdogs, versnaperingen en kerstzoetigheden worden geserveerd tegen zachte prijzen. Kinderen zijn meer dan welkom. Een lichtclown maakt hen blij met fluorescerende staafjes. En in de kindertent is het non-stop dolle pret en animatie. Kerststemmetjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Koren, harmonieën, muziek- en dansgroepen treden gratis op voor het goede doel.

De Sociale Kerstmarkt beleef je het best samen met vrienden, geliefden of familie. Struin langs de kraampjes met kerstartikelen, geniet van de optredens op het podium en warm je handen aan een hete kop soep of choco. Als het donker langzaam invalt, wordt de markt één fonkelende lichtjeszee.

  • za 15/12 van 16 tot 21 u
  • Markt Tervuren
  • gratis