Mysterieuze Reuzentocht

De Mysterieuze Reuzentocht is een gloednieuw initiatief ter vervanging van de Halloweenwandeling. Geen griezelfiguren of verkleedpartijen dus deze keer, maar wel een bos vol met steltlopers, muzikanten en acteurs die onderweg stap voor stap het verhaal van de verdwenen reus Pie tot leven brengen. De wandeling is zo'n 4 km lang en leidt je door het feeëriek verlichte bos. Met lampionnen in de hand vertrek je voor een tocht vol verwondering en beleving. Alle kinderen tussen 4 en 8 jaar en hun (groot)ouders zijn welkom.

  • za 26/10 vanaf 18 uur, de groepen vertrekken om de 20 minuten en bestaan telkens uit maximaal 40 personen. De laatste groep vertrekt om 20.40 uur.
  • vertrek op het Warandeplein
  • € 5 per persoon (inclusief een gratis lampion voor alle kinderen en een drankbonnetje voor soep of chocomelk)
  • reserveren verplicht: reservaties.tervuren.be/tickets of via 02 766 53 40
  • Deze nieuwe activiteit is een samenwerking van de afdeling vrije tijd met de provincie Vlaams-Brabant in het kader van de “Mysterieuze bossen”, een event dat in verschillende gemeenten in de buurt plaatsvindt. De Tervuurse Nadja Van Sever schreef het scenario en er wordt ook een beroep gedaan op toneelverenigingen Willen is Kunnen en Tuss-Enin Ranonkel, muzikanten van de academie APKO en verder Flavirama, KSA Tervuren, de Reuzenvereniging van Tervuren, KWB Tervuren en de Furagidsen.