Citygolf

Ontdek het park op een originele manier met City Golf! City Golf zijn begeleide stadstours waarbij de groep al golfend langsheen de mooiste plekken van Tervuren trekt. Onderweg zal de begeleiding leuke weetjes en feitjes over de bezienswaardigheden vertellen en worden er uitdagende opdrachten voorgeschoteld. Kroon jezelf tot winnaar en leg het parcours in minder slagen af dan collega’s, vrienden of familie. Door de diverse opdrachten zal City Golf voor iedereen leuk zijn. Bovendien is voorkennis van golf niet vereist en is City Golf zeer laagdrempelig. Mikken doen we naar fonteinen, zitbanken, roosters en een mobiel vlaggetje. Klaar voor een ontspannende tour door Tervuren? Kom dan City Golf beleven.

Voor elk wat wils

Er zijn 2 formules beschikbaar:

  • De tour van 6 holes (2u) is uitermate geschikt als teambuilding, incentive en bedrijfsuitstap en ideaal te combineren met een diner, vergadering, e.d.
  • De tour van 9 holes (3u) is ideaal om een langere periode actief te zijn.

City Golf in Tervuren is beschikbaar vanaf 10 en kan tot max. 50 personen georganiseerd worden. De tours gaan van start op de Markt en vormen een lus zodat de groep eindigt op de plaats van start. Er kan City Golf geboekt worden van maandag t.e.m. zaterdag om 10u, 14u en 17.30u. Graag afwijken van deze vaste uren? Als de planning het toelaat met veel plezier.

Tarieven

6 holes (2u): 20 euro p.p.
9 holes (3u): 25 euro p.p.

Inbegrepen: begeleiding, verzekering in geval van schade, golfinitiatie en alle golfmateriaal

Groepstarieven op aanvraag beschikbaar.

Boeking en info

www.city-golf.be
info@city-golf.be
0498 395 694